negativity

1) tvnet sūkā, jo RSS feedi viņiem ļoti lēni updatojas.
2) valstsvīri ir nejēgas, jo korupciju var apkarot ātrāk nekā divus pirkstus iemērkt medū - mainīt korupcijas/ierēdņu kontroles likumus, padarot ļoti bargus sodus par jau maziem kukuļiem un pacelt algas visiem korupcijas riskam pakļautajiem ierēdņiem un darbiniekiem, piemēram, ceļu policistiem, un nemirtu bērni un veci cilvēki uz ceļa dēļ pārāk ātriem un agresīviem bembjiem, kas uz ķepas samaksā un turpina necienīt CSnoteikumus.
3) puslīdz domājošie interneta ziņu komentētāji, lielākā daļa to ir slikti informēti, aprobežoti šmurģuļi un pajoliņi, jo, neiedziļinoties lietas būtībā jau ir gatavi tiesāt to vai citu cilvēku, organizāciju. it sevišķi tas izpaužas militāro tēmu apspriešanā.
4) iesaku nevienam nelietot TELE2, jo kompānija, kas turpina pārāk agresīvo reklamēšanos, nevar būt ar labiem nodomiem. ja arī pakalpojumu cenas šķiet zemākas nekā lmt, tomēr noteikti sakaru kvalitāte klibo(vismaz noteiktos apstākļos, ģeogrāfijā noteikti), kā arī zemās cenas būs līdz brīdim, kad viņi būs pārmānījuši pie sevis pietiekami lielu tirgus(klientu) daļu, bet tad jums būs par vēlu, kā klientiem, jo viņi jau noteikti gribēs jūs pieturēt pie sevis, peļņu no jums viņi noteikti izsūks un ne jau mazāku, jo lmt ir vietējie, tos var paņemt pie dziesmas, tele2 ir kaut kādi ārzemnieki, kas var vienā mirgā pazust, ja sūdi sāk briest. pārāk agresīvās viņu reklāmas piemērs ir delfi tv, pēc video tiek atskaņots viņu reklāmas rullītis ar divreiz lielāku skaņu un tu nevari to kontrolēt, tikai aizvērt lapu vai iet iepr. lapā. tā ir klaja necieņa pret reklāmas vērotāju un tas mani neuzrunā izmantot viņu pakalpojumus, ja viņi jau tagad mani neciena kaut pieklājības līmenī.
5) visbeidzot - žurnālisti latvijā, lielākā daļa ir pilnīgi idioti, jo tā pat neiedziļinoties lietā puslīdz nopietni, izveido uz ziņas, to sagrozot, pussensacionālu diletantisku afēru, uz kuras tā pat patiesībā neviens puslīdz saprātīgs cilvēks neuzķeras, bet neskatoties uz to, viņi turpina savu lietu tik pat diletentiski, amatieriski neprofesionāli.

Komentāri